Business forum

Business forum

U okviru ovogodišnje konferencije ICEI 2017  prvog dana konferencije, 8.12.2017 godine, održaće se „Business forum“ pod motom „academy2business“. Cilj foruma je jačanje saradnje između akademije, privrede i vladinih institucija, s ciljem zajedničkog djelovanja i postizanja ekonomskog rasta i zapošljavanja.

Forum zajednio organiziraju Ekonomski fakultet i Radio Kameleon, a gosti i javnost će imati priliku kroz panel sesiju čuti izlaganja relevantnih i referentnih gostiju predstavnika akademije, privrede, poslodavaca, investitora i drugih organizacija i institucija iz oblasti privrede i poduzetništva.

Pozivamo sve zainteresirane studente, privrednike, poduzetnike, predstavnike civilnog sektora i javnog sektora da se pridruže nama i našim gostima i da zajedno na forumu oblikujemo temelje buduće saradnje kako bismo doprinjeli značajnim ekonomskom rastu i razvoju u ovoj regiji i zasuavili negativne ekonomske i demografske trendove sa kojima se suočavamo.

Dobro nam došli na „Business forum“ !

Za sve informacije i sugestije u vezi foruma možete kontaktirati dr sc Sabina Đonlagić Alibegović, Prodekan za naučno-istraživački rad, e-mail:[email protected]

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.